Aquest és el blog esportiu dels nens i nenes de l'Esplai a La Florida, on explicarem les activitats que fem a l'entitat, així com les inquietuts dels infants. Comenta i participa! Digues la teva!
RSS

30 ene 2010

Descobrint el futbol flag

Hola nois i noies! Què heu fet aquesta setmana? Esteu molt cansats? Recordeu que els dissabtes d'aquest trimestre farem futbol flag i cal que tothom estigui preparat per passar-s'ho més que bé i disfrutar al màxim, com en la foto que us he deixa't! Ai, al número 2 casi li treuen la cinta!!! S'ha de ser més ràpid!



També us deixo les webs de Futbol flag a Espanya i Catalunya (per poder accedir a les webs, només heu de clickar sobre les paraules que están marcades) pròximament les ficarem també al blog per a què hi pogueu accedir sempre que volgueu. Trobareu notícies, fotos, informació dels partits i d'algun altra torneig que es realitza. Són molt interessants!

Per últim, m'agradaria que veiesiu aquest video on uns jugadors de Minnesota (Estats Units) practiquen algunes jugades:




Per últim dir-vos que si teniu cap proposta, o si teniu alguna foto amb algun judador o en alguna cosa relacionada amb els esports... o us agradaría que aparegués alguna notícia sobre el vostre equip favorit :) la podeu escriure als comentaris, així será més divertit, i entre tots podrem tirar endavant aquest blog!!

1,2,3 FLORIDA!!!!

0 comentarios:

Publicar un comentario